Božićna čestitka

Poštovani sumještani,

pred nama je Božić, blagdan čija se poruka ogleda u slavlju radosne vijesti, u skromnom veselju, pomirenju i obiteljskom okupljanju. To je dan kada smo ispunjeni veseljem, toplinom i nadom za bolje sutra, gdje osjećaj razumijevanja i poštovanja prema svakom čovjeku zauzima glavno mjesto u našim srcima.

Neka ovaj blagdan bude istinski poziv svima nama da u mislima i  srcima izgradimo mjesto gdje će biti mjesta za sve kojima je potrebna ljubav i utjeha.

Želim da u tom božićnom ozračju zajedništva i tolerancije nastavimo razvijati našu općinu kao dobru zajednicu i mjesto ugodnog življenja. Općinu u kojoj zajedničkim razumijevanjem i dobrom voljom svatko od nas može doprinijeti stvaranju boljeg sutra. Potrudili smo se kroz godinu svima Vama nešto dobro učiniti, pomoći potrebitima.

Ohrabreni snagom kršćanskog blagdana, u krugu svojih obitelji pronađete vjeru i nadu za iskušenja u 2022. godini koja je pred nama.

U svoje osobno ime i u ime predsjednika Općinskog vijeća, svih vijećnika Općinskog vijeća Općine Stara Gradiška te djelatnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Stara Gradiška želim Vam svima, posebno Vašim obiteljima, da zajedno pronađete Krista u sebi i pronađete stvarni smisao Božića.

 

                                                                                              Općinska načelnik Općine Stara Gradiška

                                                                                                                Velimir Paušić